Over ons

We bestaan inmiddels al meer dan 60 jaar. Wat ooit begon als een boerenkapel, is uitgegroeid tot een echte band die menig dak eraf blaast! Waar in de begin jaren enkel en alleen Egerländer muziek werd gespeeld, is momenteel niets te gek.

Maar we zijn onze roots nog niet vergeten. Vaak beginnen we onze optredens met een blokje traditionele muziek. De gasten komen dan alvast goed in de stemming en genieten van de klanken van onder andere Ernst Mosch.

Vervolgens kijken we waar ons publiek zin aan heeft. Eerst even lekker dansen, of direct in de polonaise? Ons maakt het niet uit, als ons publiek het maar naar z’n zin heeft.

Met onze zangers en ons enthousiasme maken wij van elk feest een geweldige happening! En dat we er zelf ook veel plezier in hebben, is altijd goed te zien. Het speelplezier spat er vanaf. Of we nu in een tentfeest spelen, op een bruiloft of op een braderie, gezellig zal het worden!

We nemen altijd onze eigen geluidsman mee en spelen volledig versterkt. Als er stroom is, regelen wij de rest. Met een kleine 20 man, komen wij ook graag uw feest opvrolijken.

Kortom, hebt u een gezellig feest en bent u nog op zoek naar muziek? Zoek dan niet langer en informeer naar de mogelijkheden.

Grösmeijers Markelo….altijd gezellig!